Programma zondag 7 april 2019

Officiele opening Afrika kunstroute

download kunstroute here

Kunstroute Afrika

Wandel en ontdek prachtige kunstwerken van kunstenaars. Kunstenaars die helemaal gefascineerd zijn van Afrika. De kunstroute voert u langs de verschillende etalages van de deelnemende winkels waar prachtige kunstwerken tentoongesteld zijn.

Programma 7 april:

Wij nodigen u uit om tijdens de officiële opening, 7 april, om 14.00 uur mee te wandelen. Deze  start in het gebouw van de Openbare Bibliotheek, Emmasingel 22. Op deze dag hebben we een bijzonder programma voor u samengesteld. Het programma start: 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

U wordt verwacht om 13.45 uur in de Bibliotheek. Samen drinken we een heerlijke kopje Afrikaanse koffie/thee en volgen we boekenpresentatie waarin een aantal boeken van Afrikaanse schrijvers worden toegelicht. Na deze boekenpresentatie wandelen we gezamenlijk de kunstroute af. Dit onder begeleiding van mevr. K. Nyawade van stichting Kadowinja uit Kenia.

Bij elke locatie staan de exposanten klaar om u meer te vertellen over hun werk, inspiraties, etc. Ongeveer bij elke stop nuttigen wij iets om daarna de kunstroute te continueren. De eindstop is in het CKE Eindhoven.

Ticketprijs

Kosten om deel te nemen aan het programma van 7 april bedragen: €10,00 p.p. (inclusief alle drankjes en hapjes tijdens de kunstroute)

De Kunstroute

De kunstroute is gratis en te downloaden via de website www.stichtingmaranou.nl /downloadfolder

De kunstroute is dagelijks mogelijk van 7 april tot 30 april. Advies: check vooraf de openingstijden van de deelnemende locaties .

Locatie: Openbare Bibliotheek De witte Dame

Adres: Emmasingel 22, 5611 AZ Eindhoven

Tijd: 14.00 uur

Ticketprijs: 10,00 p.p. (inclusief alle drankjes en hapjes tijdens de kunstroute)

Kunstroute deelnemende etalages:

De exposanten

• de prachtige schilderijen van Dr. Vivian Timothy uit Nigeria, woonachtig in Duitsland,

• het debuut van amateur kunstenaar Frank Vosman, met schilderijen Wildlife Afrika,

• het indrukwekkend reisverslag van Wim Verdonschot, reis Kenia 2019,

• unieke mode accessoires van Monique Boogaard (Benin), Yebba Styling en

• een prachtige showcase met Afrikaanse kleding, High Couture.

Meer info en tickets

www.myafricaexpo.eu