Standhouders gezocht My Africa Expo

Wij zijn op zoek naar standhouders met of zonder Afrikaanse achtergrond, maar met Afrikaanse (inheemse) producten.

Voor het  tonen, informeren, adviseren, presenteren, demonstreren en verkopen van Afrikaanse producten.

Deze producten kunnen zijn:  kunst, cultuur, mode, design, kookkunst, muziek, dans, reizen, business en investeringsmogelijkheden, literatuur, goede doelen projecten, fair trade, accessoires, make up, etc.

Wij, van de organisatie vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk creatieve ondernemers uit Brabant met Afrikaanse producten de kans krijgen om hun producten tijdens de expositie My Africa aan de man te brengen en de naamsbekendheid te vergroten.

We zijn vooral op zoek naar mensen die hun eigen producten of ontwerpen willen tonen/demonstreren/ verkopen.  Daarom selecteren we deelnemers op creativiteit, innovativiteit en originaliteit. Ook zij die ‘gewoon iets leuks’ of een bijzondere collectie of verzameling aanbieden kunnen meedoen.

Heb je belangstelling voor deelname en denk je te passen binnen ons concept?
Vul dan het contactformulier in . We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Twijfel je of jouw product geschikt is, mail of bel ons dan even.

Het aantal plaatsen is gelimiteerd.