​Stichting MarAnou
Voor mooie mensen.
Mooi van binnen en buiten.
Positieve mensen die graag
een verschil in hun directe omgeving
en in de wereld  willen maken.

Stichting MarAnou

Een vrijwilligersorganisatie en sinds 2000 actief met talentontwikkeling voor kinderen en jongeren, middels sociaal culturele activiteiten. Opgericht en gestart door Marlena en Anouk. Sinds 21 september 2006 als officiële stichting.

Stichting MarAnou is gestart met als doel: het bouwen aan een leefbare, veilige en betere samenleving voor iedereen, maar met name voor jongeren in achterstandsgebieden en voor jongeren die zich in een achterstandssituatie bevinden.

Dit doel hebben we getracht te verwezenlijken door:

-Het wekelijks aanbieden van danslessen aan jongeren in impulswijken

-Het opzetten van theaterproducties en dansmanifestaties voor en door jongeren uit impulswijken en gepresenteerd op podia's van grote kunstinstellingen.
-Het organiseren van activiteiten (zoals open podia met dans, poëzie, modeshow, etc.) die de talenten van jongeren tot ontwikkeling laten komen. Zodat zij nieuwe kansen zien, krijgen en vastpakken.
-Het aanbieden van maandelijkse workshops aan jongeren en volwassenen voor het ontwikkelen van de persoonlijke kracht . Dit i.s.m. verschillende bedrijven.

Stichting Maranou anno nu:
Veel hebben we gedurende de jaren georganiseerd en bereikt. Maar we zijn er nog niet klaar. Samen met andere zelforganisaties blijven we kinderen/jeugdigen/jongeren stimuleren om meer uit hun talenten te halen,  maatschappelijk actief te zijn en betrokken met wereld vraagstukken te zijn.

Ook blijven we ons inzetten om culturen op een eigenwijze, informele, recreatieve en educatieve manier bij elkaar te brengen. Dit blijven we doen om te komen tot een leefbare, veilige en betere samenleving voor ons allemaal.