Werkgroep African Dreams

Stichting MarAnou is de initiator en heeft de organisatie van de expo "My Africa" in handen. De expositie My Africa, een prachtig event die niet zonder de input van de echte bewoners van Afrika kan.  Daarom heeft stichting Maranou de hulp ingeschakeld van partners en werkt nauw samen met hen, voor het slagen van de expositie.

De werkgroep " African Dreams" is gevormd met vrienden van stichting Maranou.

De werkgroep African Dreams bestaat uit een stichting en particuliere personen met/zonder een Afrikaanse achtergrond of met/zonder projecten in Afrika. Allemaal hebben ze hun eigen echte liefde voor het Continent Afrika!

Leden uit de werkgroep zijn mensen die op vrijwillige basis zich graag inzetten:

• Voor een betere integratie van etnische minderheden in de Nederlandse samenleving,

• Voor het opheffen van sociale ongelijkheid in Nederland en de rest van de wereld,

• Het strijden voor gelijke kansen voor iedereen,

• Het verminderen van ongelijkheid binnen en tussen landen,

• Het maken van veilige, veerkrachtige en duurzame steden en

• Inclusieve, economische groei, werkgelegenheid en fatsoenlijk werk.